Stripe - Star Animation on Hover

Branding specialist

Waarom Branding?

U vraagt zich misschien af waarom branding zo belangrijk is voor een bedrijf. Dit komt omdat het belangrijk is om voor herkenning te zorgen bij mensen. Daarnaast moeten mensen zich kunnen associëren met een bedrijf, het moet bepaalde emoties oproepen. Door middel van branding kunnen al deze dingen bereikt worden en kan je de doelgroep aan je eigen bedrijf koppelen.

Misschien is dit lastig te omvatten met alleen een stukje tekst, een goed voorbeeld van branding vind ik McDonalds. Van de grote M langs de weg (herkenning) tot aan het kleurgebruik in het logo (de kleur rood vraagt om actie), McDonalds is een van de meest succesvolle bedrijven van de wereld mede door de succesvolle branding.

 

Branding specialist   

We weten nu dus dat branding cruciaal is voor het succes van een bedrijf. Maar hoe “brand” ik mijn bedrijf dan precies? Dat is uiteraard een complex vraagstuk, maar dan ben je bij EGMD aan het juiste adres. EGMD heeft al meer dan 15 jaar ervaring in het branden van merken en mag zichzelf branding specialist noemen. Bekijk enkele voorbeelden hier.

Bij EGMD beginnen we het traject bij de kern met een intakegesprek van 1,5 tot 2 uur. Hierin bespreken we verschillende dingen zoals de kernwaarden van het bedrijf en de beweegredenen van de doelgroep. We brengen de totale interne en externe omgeving in kaart. Vanuit dit model ontwikkelen we verschillende “pijlers” die cruciaal zijn in het ontwikkelen van een succesvolle branding, dit worden de speerpunten van de organisatie. Vanuit deze pijlers ontwikkelen we een compleet nieuwe branding met onder andere een nieuw logo, slogan en huisstijl.

Vanuit deze branding zijn er nog talloze andere mogelijkheden bij EGMD. Zo is het mogelijk om de nieuwe branding compleet door te voeren op nieuwe website of op de bestaande website. Daarnaast zouden wij de website ook hoger kunnen laten scoren op Google door middel van SEO toe te passen. Tot slot zouden wij ook het sociale media aspect op kunnen pakken.

 

 

Dienst

Branding

voor wie?

Bedrijven die opzoek zijn naar hun eigen identiteit

Voorbeeld

Branding van Sanders van EGMD creative agency branding specialist
Branding van Solon van EGMD creative agency branding specialist
Branding van Mr.Verna van EGMD creative agency branding specialist

Samenwerken?

EGMD CREATIVE AGENCY
EKKERSRIJT 2004
5692 BA SON

+31 (0) 499 747 024
info@EGMD.NL

EGMD CREATIVE AGENCY
EKKERSRIJT 2004
5692 BA SON

+31 (0) 499 74 70 24
INFO@EGMD.NL