Stripe - Star Animation on Hover

Grafisch ontwerper Eindhoven

Ben je opzoek naar een grafisch ontwerper in de buurt van Eindhoven? Zoek dan niet verder en ga met ons de samenwerking aan! Bij EGMD hebben we de nodige kennis in huis op het gebied van grafisch design. Zo ontwerpen wij onder meer folders, flyers of visitekaartjes. Daarnaast ontwerpen wij ook complexere grafische onderdelen zoals een logo.

 

Met meer dan 20 jaar ervaring in de grafische branche ontwikkeld EGMD nog steeds iedere dag met plezier grafische projecten. Daarnaast werkt EGMD samen met veel lokale ondernemers in de buurt van Eindhoven. EGMD is een Brabants grafisch ontwerpbureau dat gevestigd is in Son en Breugel. Woon je zelf in de buurt van Eindhoven en ben opzoek naar een grafisch ontwerper? Kom dan bij ons langs voor een bakje koffie.

 

Bekijk nu het portfolio van EGMD voor eerdere projecten van EGMD en natuurlijk om inspiratie op te doen! EGMD heeft in het verleden grafische opdrachten gedaan voor zowel grote als kleine ondernemingen. EGMD past zich aan op de wensen en behoeften van de klant en wil toegankelijk blijven. Wees niet bang om contact met ons te nemen voor je grafische projecten!

 

Naast onze grafische ontwerpen maken wij onder andere ook complete websites (webdesign, web ontwikkeling en onderhoud), animaties en promotievideo’s. EGMD biedt eindeloze mogelijkheden op het gebied van communicatie richting je klanten, neem vandaag nog contact met ons op voor de mogelijkheden!

Dienst

Graifsch ontwerper

voor wie?

Bedrijven die opzoek zijn naar een partij die design klussen kunnen oppakken

Voorbeeld

Grafisch ontwerper van Vemo logo door EGMD uit Eindhoven
Grafisch ontwerper van Beach event Son door EGMD uit Eindhoven
Grafisch ontwerper van Mr.Verna door EGMD uit Eindhoven

Samenwerken?

EGMD CREATIVE AGENCY
EKKERSRIJT 2004
5692 BA SON

+31 (0) 499 747 024
info@EGMD.NL

EGMD CREATIVE AGENCY
EKKERSRIJT 2004
5692 BA SON

+31 (0) 499 74 70 24
INFO@EGMD.NL