Stripe - Star Animation on Hover

Logo laten maken

Een logo is essentieel voor een bedrijf voor zowel de interne als de externe communicatie. Het logo van je bedrijf is vaak het eerste wat klanten zien van je bedrijf. Je logo moet dus eigenlijk je complete bedrijf vertegenwoordigen in een beeld. Daarnaast moet je logo er grafisch ook nog goed uitzien en professioneel overkomen, best lastig…… Maar wanneer je een logo hebt dat je bedrijf vertegenwoordig en aantrekkelijk is voor de doelgroep heb je hier veel profijt van.

 

Gelukkig hebben wij bij EGMD al meer dan 20 jaar ervaring in het maken van logo’s. Onze designers maken unieke logo’s en huisstijlen. Daarnaast kunnen wij ook uw logo animeren waardoor het echt tot leven komt. Benieuwd naar eerdere projecten van EGMD? Bekijk hier onze ontworpen logo’s.

 

Indien je een logo wil laten maken, is het belangrijk dat we voorafgaand aan dit proces de organisatie goed in kaart brengen. Dit doen we aan de hand van het Brand Key model. Om een logo te laten maken is het belangrijk dat we weten waar het bedrijf voor staat en wat de boodschap moet zijn.

 

Wanneer we al deze informatie hebben gaan we aan de slag met het ontwikkelen van het logo. Het belangrijkste is dat de klant tevreden is met het logo, we blijven net zolang doorgaan met het logo totdat de klant er blij mee is. Wil je een logo laten maken? Neem dan contact op.

 

Naast het ontwikkelen van logo’s, ontwikkelen wij ook de complete branding van bedrijven. Denk hierbij aan: huisstijl, slogan, website en sociale media. Dit doen wij (meestal) in combinatie met het logo. Heb jij interesse in het complete branding traject?  Neem dan contact met ons op!

 

Dienst

Logo

voor wie?

Bedrijven die opzoek zijn naar een nieuw logo

Voorbeeld

Logo laten maken TJOIZ door EGMD creative Agency
Logo laten maken Solon door EGMD Creative Agency
Logo laten maken Simon Hulsman door EGMD creative Agency

Samenwerken?

EGMD CREATIVE AGENCY
EKKERSRIJT 2004
5692 BA SON

+31 (0) 499 747 024
info@EGMD.NL

EGMD CREATIVE AGENCY
EKKERSRIJT 2004
5692 BA SON

+31 (0) 499 74 70 24
INFO@EGMD.NL