Stripe - Star Animation on Hover

Logo laten ontwerpen

Bedrijfslogo laten ontwerpen? Dat kan bij EGMD. Met een unieke en uitgesproken visie neemt EGMD alle informatie in zich op en creëren wij een logo dat bij jou past. Wij ontwerpen al logo’s sinds ….. Met al meer dan 2000 logo’s hebben wij een breed portfolio in het ontwerpen en ontwikkelen van logo’s. Naast het ontwerpen en ontwikkelen van logo’s ontwikkelen wij ook compleet nieuwe huisstijlen voor bedrijven. Bekijk ons portfolio hier.

 

Branding

Een logo laten ontwerpen is leuk maar wij vinden dat een logo een boodschap moet overbrengen, we zien dat dit vaak mist bij een logo. Bij EGMD trekken wij het breder dan alleen een logo laten ontwerpen. Door middel van het “brand key model” brengen wij de interne en externe omgeving in kaart. Vanuit dit model gaan we “pijlers” ontwikkelen. Deze pijlers worden de speerpunten van de organisatie en vanuit deze gedachte gaan we de complete branding ontwikkelen. Hieronder valt het ontwerpen van een logo, het ontwerpen van een huisstijl met kleuren, lettertypes en beelden.

 

Met al deze onderdelen krijg je een compleet nieuwe branding. Met deze unieke branding spreek jij je klanten op een manier aan die past bij je organisatie en bij het beeld van je klanten. Bij een logo laten ontwerpen komt dus veel meer kijken dan alleen een leuk patroontje of kleurtje. Benieuwd naar de mogelijkheden op dit gebied? Neem dan contact met ons op!

Dienst

Logo

voor wie?

Bedrijven die opzoek zijn naar logo die aansluit op het karakter van het bedrijf

Voorbeeld

Logo laten maken TJOIZ door EGMD creative Agency
Logo laten maken Solon door EGMD Creative Agency
Grafisch ontwerper van Vemo logo door EGMD uit Eindhoven

Samenwerken?

EGMD CREATIVE AGENCY
EKKERSRIJT 2004
5692 BA SON

+31 (0) 499 747 024
info@EGMD.NL

EGMD CREATIVE AGENCY
EKKERSRIJT 2004
5692 BA SON

+31 (0) 499 74 70 24
INFO@EGMD.NL