Stripe - Star Animation on Hover

SEO Specialist

Ben je opzoek naar specialist op het gebied van SEO? Zoek dan niet verder en ga de samenwerking aan met ons!

 

SEO

SEO, wat is dat eigenlijk? SEO staat voor Search Engine Optimalisation. Dit houdt in dat je jouw website optimaliseert voor Google. Hierdoor weet Google dat jij een goede website bent voor bepaalde zoekwoorden. In het principe zorgt SEO er dus voor dat je hoger komt te staan in Google wanneer er op bepaalde zoekwoorden gezocht wordt. Wanneer je hoger komt in Google drukken mensen vaker op jouw linkje en komen dus vaker op jouw website terecht wat uiteindelijk zal leiden tot meer conversie. SEO bestaat uit verschillende onderdelen, we gaan eerst het onderdeel backlinks behandelen en dan gaan we dieper in op je eigen website

 

Backlinks

Backlinks zijn linkjes van andere website naar jouw website. Deze linkjes maken jouw website betrouwbaarder dus kom je hoger te staan in Google. Echter krijgen niet alle linkjes dezelfde waarde. Wanneer een website van hoge kwaliteit naar je toe linkt, weegt dit zwaarder dan dat je links hebt van bijvoorbeeld een startpagina.

 

Website

Op je eigen website zijn er talloze dingen die kunt doen om hoger te komen in Google. We gaan enkele van deze punten behandelen. Ten eerste beoordeelt Google je website op de snelheid. Wanneer je website sneller laad, scoor je hoger op Google. Een van de dingen die je kunt doen om je website sneller te maken is het aanpassen van afbeeldingen in de juiste formaten en het installeren van een “cache” plug-in.

 

Naast het sneller maken van je website is het ook belangrijk dat je intern linkt naar andere pagina’s op je website. Dus niet alleen een menubalk bovenin de pagina, maar ook op de pagina zelf een link naar een andere pagina. Daarnaast is het belangrijk om alt-tags toe te voegen aan een afbeelding. Google kan afbeeldingen natuurlijk niet zien, hierdoor is het belangrijk om tekst toe te voegen (alt-tag) om Google te vertellen waar de tekst over gaat.

 

Tot slot is het slim om SEO-pagina’s te schrijven. Wanneer je de belangrijkste zoekwoorden weet kan je hier teksten over schrijven zodat Google weet dat er informatie over dit zoekwoord te vinden is op jouw website.

 

SEO-specialist

Het is mogelijk om de bovenstaande werkzaamheden zelf uit te voeren. Wij raden aan om dit te laten door een SEO-specialist. Bij EGMD werken wij met betaalde programma’s om te meten wat wel en niet werkt. Daarnaast hebben wij de kennis in huis op het gebied van copywriters om de SEO-teksten ontwikkelen. Het resultaat zal dus aanzienlijk beter zijn wanneer je de SEO-werkzaamheden laat uitvoeren door een SEO-specialist. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Klik hier om de mogelijkheden te bekijken.

Dienst

SEO

voor wie?

Bedrijven die beter vindbaar willen zijn via Google

Voorbeeld

SEO specialist EGMD heeft werkzaamheden gedaan op de site van Best autotaxaties
SEO specialist EGMD heeft werkzaamheden gedaan op de site van Sanders
SEO specialist EGMD heeft werkzaamheden gedaan op de site van Nuenhem

Samenwerken?

EGMD CREATIVE AGENCY
EKKERSRIJT 2004
5692 BA SON

+31 (0) 499 747 024
info@EGMD.NL

EGMD CREATIVE AGENCY
EKKERSRIJT 2004
5692 BA SON

+31 (0) 499 74 70 24
INFO@EGMD.NL