Stripe - Star Animation on Hover

SEO teksten laten schrijven

Wil jij hoger komen in Google en meer bezoekers op jouw website krijgen? Dit is mogelijk door (onder andere) SEO teksten toevoegen aan je website. Door middel van SEO teksten begrijpt Google beter waar jouw website voor staat. Dit leidt uiteindelijk tot een hogere positie in Google op bepaalde zoekwoorden. Je zou zelf deze teksen kunnen schrijven maar het laten schrijven van SEO teksten door professionals raden wij sterk aan.

 

EGMD heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het schrijven van SEO-teksten. Het belangrijkste is om de juiste zoektermen vast te stellen. Vervolgens komt er per zoekwoord een aparte pagina om zo goed mogelijk te presteren op dit zoekwoord. EGMD gebruikt verschillende software om deze resultaten te meten en vervolgens bij te sturen.

 

Website optimalisatie

Naast het schrijven van SEO teksten zijn er ook andere opties om je website hoger te laten scoren op Google. SEO teksten laten schrijven is slechts een klein onderdeel van SEO. Website optimalisatie is ook belangrijk wanneer het aankomt op SEO. De snelheid van je website heeft ook betrekking op je SEO score. Google waardeert snelle sites en laat deze graag zien aan haar gebruikers. Een belangrijk onderdeel van een snelle site is dat de onnodige onderdelen en codes verwijdert worden en dat alle plug-ins en thema’s geüpdate zijn naar de nieuwste versie.

 

Het is ook belangrijk om zowel veel interne als externe links naar je website te hebben. Externe links zijn hierin het belangrijkst. Wanneer andere websites naar jouw website linken kom je al gauw hoger te staan in Google. Dit wordt ook wel linkbuilding genoemd. Interne links zijn ook belangrijk van de ene naar de andere pagina, je website moet een soort spinnenweb structuur hebben. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van jouw website op SEO gebied? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!

Dienst

SEO

voor wie?

Bedrijven die beter vindbaar willen zijn via Google

Voorbeeld

SEO specialist EGMD heeft werkzaamheden gedaan op de site van Best autotaxaties
SEO specialist EGMD heeft werkzaamheden gedaan op de site van Sanders
SEO specialist EGMD heeft werkzaamheden gedaan op de site van Nuenhem

Samenwerken?

EGMD CREATIVE AGENCY
EKKERSRIJT 2004
5692 BA SON

+31 (0) 499 747 024
info@EGMD.NL

EGMD CREATIVE AGENCY
EKKERSRIJT 2004
5692 BA SON

+31 (0) 499 74 70 24
INFO@EGMD.NL