Stripe - Star Animation on Hover

Website laten maken

WordPress

WordPress is een wereldbekende builder voor websites, meer dan 43% van alle websites zijn gebouwd door middel van WordPress en laten wij nu net de experts in huis hebben die hiermee uit de voeten kunnen. Met meer dan 10 jaar ervaring met het bouwen van websites is geen website te gek voor EGMD.

 

Onderhoud

Wanneer je een website laat maken in WordPress (of zelf een website maakt in WordPress) is het belangrijk om de website regelmatig te onderhouden. Een website bestaat namelijk uit plug-ins en thema’s. Hiermee wordt de website opgebouwd. Er komen regelmatig nieuwe versies uit van de bestaande thema’s en plug-ins. Wanneer je deze plug-ins en thema’s niet update kan uiteindelijk de website “omvallen” omdat WordPress deze oude versies van plug-ins en thema’s niet meer ondersteund. Wanneer je te lang wacht met het updaten van de plug-ins kan het ook zijn dat er een conflict ontstaat tussen de plug-ins en dat de website het niet meer doet. Het is dus belangrijk om iedere maand je WordPress website te updaten om te zorgen dat alles blijft werken. Het is mogelijk om dit zelf te doen, echter raden wij aan om dit door een professionele partij te laten doen. Mocht er namelijk iets fout gaan, dan kan een professionele partij meteen actie ondernemen om de website weer werkend te krijgen.

 

Ons team

Ons team bestaat uit meerdere gemotiveerde websitebouwers uit de regio Eindhoven. Ieder met zijn eigen specialiteiten. Zo hebben we echte specialisten op het gebied van webshops en sales websites. Daarnaast zijn er verschillende medewerkers die gespecialiseerd zijn in het schrijven van codes die toegevoegd kunnen worden aan de website om het product op maat op te leveren.

 

Webdesign

Voor er een website gebouwd wordt via WordPress moet er natuurlijk een webdesign gemaakt worden. Ook dit is mogelijk bij EGMD. Bekijk hier enkele voorbeelden van de unieke webdesigns van EGMD.

Dienst

Webontwikkeling

voor wie?

Bedrijven die opzoek zijn naar een website met een "wow" factor

Voorbeeld

Website laten maken door EGMD voorbeeld van Witzenburg Techniek
Website door EGMD voorbeeld Sushithuis
Website laten maken door EGMD voorbeeld TJOIZ

Samenwerken?

EGMD CREATIVE AGENCY
EKKERSRIJT 2004
5692 BA SON

+31 (0) 499 747 024
info@EGMD.NL

EGMD CREATIVE AGENCY
EKKERSRIJT 2004
5692 BA SON

+31 (0) 499 74 70 24
INFO@EGMD.NL